Apple support

Er zijn diverse momenten waarop je Apple support nodig kunt hebben. Als je nog geen gebruik maakt van Apple, dan kan het handig zijn als iemand je helpt bij de aankoop en installatie van de apparatuur. Hoewel Apple zeer gebruiksvriendelijk is, zijn sommige zaken toch net even anders dan pc’s waarop Windows draait. Het is dan fijn als een expert met je meekijkt bij de aankoop en optimale installatie. Dit betreft overigens niet enkel computers, maar ook mobiele apparaten, zoals de iPhone en iPad. Ook dit valt onder Apple support.

Overstappen naar Apple


Als een bedrijf gebruik maakt van Windows en over wil stappen naar Apple, dan komt hier het een en ander bij kijken. Het is dan verstandig om een expert te vragen om de huidige systemen en processen in kaart te brengen, om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. De specialist kan advies uitbrengen over welke computers, laptops, smartphones en tablets het beste gekozen kunnen worden en welke hardware en software hiervoor nodig is. Je wordt dan ondersteund bij de aankoop van de apparatuur en de installatie hiervan. Zo kun je de hele uitrol van het nieuwe systeem uit handen geven. Dat scheelt een hoop tijd en zorgen.

Upgrades en onderhoud


Ook als je al gebruik maakt van een besturingssysteem van Apple en wilt overstappen naar de meest recente versie is het prettig om Apple support in te roepen. Een specialist kan bijvoorbeeld snel in kaart brengen of het nieuwe besturingssysteem goed kan draaien op de bestaande apparatuur. Om zeker te weten dat alle systemen optimaal blijven draaien is een onderhoudsplan met periodieke checks noodzakelijk. Wil je weten wat PaSav-ICT voor jou kan betekenen op het gebied van Apple support en ondersteuning? Neem dan contact met ons op via de website of telefonisch.