Apple ICT

Steeds meer mensen en bedrijven ontdekken de voordelen van werken met Apple. Daarmee groeit ook de vraag naar specialisten op het gebied van Apple ICT. Apple maakt zeer gebruiksvriendelijke producten, maar als je er voor het eerst mee gaat werken is het toch prettig als iemand de verschillen met de pc en met Windows duidelijk kan uitleggen. Of wellicht heb je al een stap eerder hulp nodig: bij de aanschaf van de apparatuur. Een expert op het gebied van Apple ICT kan adviseren welke computer of laptop het meest geschikt is voor jou of je medewerkers. Daarnaast kan hij adviseren over het gebruik van iPhones en iPads.

Onderhoud en beheer

Als je eenmaal gebruik maakt van Apple, dan is het nodig dat de hardware en software nauwkeurig worden onderhouden en beheerd. Zo moeten nieuwe updates en upgrades worden doorgevoerd, zonder dat de dagelijkse werkzaamheden hieronder te lijden hebben. Zo maakt PaSav-ICT een scan om na te gaan of een nieuw besturingssysteem wel goed zal draaien op de bestaande apparatuur. Dit voorkomt veel problemen. Dit scheelt tijd en dus geld. Om er zeker van te zijn dat het beheer en onderhoud gestructureerd worden uitgevoerd, is het handig om een Apple ICT onderhoudsplan op te stellen.

Meer weten?

PaSav-ict is specialist in de installatie, het beheer en het onderhoud van Apple ICT. Bij ons staan de mensen en werkzaamheden centraal. Moeilijke ICT-processen weten wij in eenvoudige taal uit te leggen. Ben je benieuwd wat we voor jou of je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website of telefonisch.