Apple ondersteuning

Als je gebruik maakt van apparatuur en besturingssystemen van Apple of je bent van plan dit te gaan doen, dan is het prettig om Apple ondersteuning in te roepen. Zeker als je voor het eerst met Apple gaat werken, is het handig als een specialist je uitleg kan geven. Twijfel je over welke apparaten je precies nodig hebt? Ook dan kan Apple ondersteuning je hierbij helpen en adviseren. Denk hierbij niet alleen aan computers en laptops, maar zeker ook aan iPhones en iPads. Een specialist weet precies hoe je de verschillende apparaten en systemen optimaal kunt aansluiten en kunt laten samenwerken. Hierbij is ook aandacht voor het inrichten van de server, het maken van back-ups, een goed spamfilter en werkplekbeheer.

Upgrades

Ook al je al geruime tijd met Apple werkt is Apple ondersteuning verstandig. Er worden immers met enige regelmaat updates en nieuwe versies van besturingssystemen uitgebracht. Die moeten tijdig worden doorgevoerd, maar daarbij is het natuurlijk van belang dat medewerkers zonder problemen door kunnen werken. Het is daarom onder andere belangrijk om vooraf in kaart te brengen of de nieuwe versie wel op alle apparaten kan draaien. Je kunt erop vertrouwen dat met Apple ondersteuning vooraf wordt geïnventariseerd of upgrades probleemloos kunnen worden gedaan. Hierbij wordt ook de bestaande software in het oog gehouden. Onderhoud en installatie kunnen desgewenst ook buiten kantoortijden plaatsvinden.

Onderhoud en beheer

ICT verandert snel en je moet ervoor zorgen dat er doorlopend onderhoud plaatsvindt aan apparaten, systemen en software. Een onderhoudsplan zorgt ervoor dat alles continu vlekkeloos blijft draaien en dat er geen tijd verloren gaat aan ‘gedoe’ met computers. Benieuwd wat PaSav-ICT voor je kan betekenen op het gebied van Apple ondersteuning en support? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.