Apple specialist

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het werken met Apple. Bij het aanschaffen, installeren en onderhouden van Apple hardware en software kan een Apple specialist ondersteuning bieden. Als je bijvoorbeeld niet precies weet welke apparatuur je nodig hebt, dan kan de Apple specialist vertellen welke iMac of welk Macbook het meest geschikt is voor de werkzaamheden die jij erop wilt kunnen uitvoeren. Daarnaast kan hij advies uitbrengen over het gebruik van de iPhone en iPad en hoe de diverse apparaten optimaal met elkaar kunnen samenwerken. Zo weet je zeker dat alle systemen perfect worden ingericht.

Al gebruiker van Apple?

Ook als je al gebruik maakt van Apple, dan is een Apple specialist een aanwinst. Er zijn immers regelmatig updates nodig. Zo wordt er af en toe een nieuw besturingssysteem uitgebracht dat moet worden uitgerold. Hierbij is het belangrijk om niet overhaast te werk te gaan, maar eerst grondig in kaart te brengen of het nieuwe systeem wel goed kan draaien op de huidige apparatuur. Een Apple specials zoals PaSav-ICT zal eerst een scan uitvoeren, zodat vooraf zeker is dat alles naar behoren zal werken. Het is prettig om een onderhoudsplan af te spreken, zodat beheer en onderhoud met regelmaat en structuur worden uitgevoerd.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je overstappen naar het gebruik van Apple of heb je hulp nodig bij het onderhoud en beheer van je bestaande Apple hardware en software? PaSav-ICT is een absolute Apple specialist, die je bij elke fase van de aankoop, installatie en het beheer kan ondersteunen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We weten zeker dat we ook jou van dienst kunnen zijn.