Apple Rotterdam

Wil jij weten welke specialisten op het gebied van Apple Rotterdam te bieden heeft? PaSav-ICT is een Apple specialist uit Den Haag, niet ver van Rotterdam. Wij bieden ondersteuning bij de aankoop, installatie en het beheer van Apple hardware en software. Hierbij staan altijd de medewerkers en de werkzaamheden voorop. ICT moet er immers voor zorgen dat de juiste ondersteuning wordt geboden en niet tegenwerken. Nog te vaak worden werknemers gehinderd door problemen met computers en software. Wij zorgen ervoor dat alle processen worden gestroomlijnd, zodat er continu optimaal gewerkt kan worden. Dat werkt wel zo prettig én efficiënt.

Ondersteuning tijdens elke fase

Of je nou al jaren werkt met Apple of dat je net je eerste Macbook wilt aanschaffen, PaSav-ICT kan je in elke fase ondersteunen. We kunnen advies uitbrengen over welke apparatuur je nodig hebt, de installatie verzorgen en vervolgens het beheer op ons nemen. Hierbij kijken we niet alleen naar computers en laptops, maar ook naar iPhones, iPads, servers, spamfilters, back-ups en werkplekbeheer. Desgewenst maken we een onderhoudsplan om de systemen continu te onderhouden en optimaliseren. Het maakt daarbij niet uit waar je bedrijf gevestigd is. Een lokale Apple Rotterdam service heb je dus niet nodig.

Toch liever Apple Den Haag dan Apple Rotterdam?

Wil je weten wat PaSav-ICT voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch of via het formulier op onze website. Geen uitdaging is ons onbekend. Kies voor optimale dienstverlening de Apple ict specialist uit Den Haag in plaats van een uit Rotterdam.