Verhoog efficiency met Apple

Zonder een goed werkend bedrijfsnetwerk staat vrijwel alles in jouw bedrijf stil. Een passend bedrijfsnetwerk als een fundament van jouw bedrijf zorgt voor maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit. Een goed werkend bedrijfsnetwerk is als het ware het hart van het bedrijf. 

PaSav-ICT begrijpt dit als geen ander en helpt bij het aanleggen van complete Apple ICT-systemen. Zij hebben jarenlang ervaring met de installatie van Apple hard- en software. “Wij helpen het MKB om nog efficiënter te werk te gaan”, vertelt eigenaar Patrick Savelberg. “Simpel gezegd; wil jij dat alle computers, netwerken en programma’s binnen het bedrijf op elkaar zijn aangesloten, dan regelen wij dat. Ook de aanschaf van apparatuur en software kunnen wij verzorgen.”

 
Gemakkelijk
PaSav-ICT zorgt ervoor dat alles uiterst gebruiksvriendelijk wordt geïnstalleerd, iets dat de efficiency zeker ten goede komt. “Vanuit de vraag naar goedwerkende ICT-systemen binnen een bedrijf geven wij advies. Vervolgens regelen wij alles van a tot z. Denk hierbij aan de aanschaf, installatie, beheer, migratie en nazorg; alles om jouw systemen up and running te maken en te houden.”
 
Nazorg

Dat de diensten van PaSav-ICT niet ophouden ná installatie blijkt wel uit de nazorg die wordt geboden. Patrick: “Om storingen in het systeem zoveel mogelijk te voorkomen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Samen stellen wij een onderhoudsplan op, waarbij wij proberen om reguliere werkzaamheden zo min mogelijk te onderbreken. Het onderhoudsplan wordt regelmatig geëvalueerd, zodat wij eventuele knelpunten snel signaleren. Installatie en onderhoud kunnen zowel binnen als buiten kantoortijden plaatsvinden.”

Alternatief
Vanaf 8 april 2014 zal Windows XP niet langer worden ondersteund door Microsoft. Pc’s en laptops met dit besturingssysteem komen dan bloot te staan aan virussen. Een groot risico voor bedrijven die met dit systeem werken. PaSav-ICT biedt de oplossing. “Wij maken een inventarisatie van de huidige software en bieden een uitstekend alternatief. We zorgen ervoor dat bedrijven (bijna) niks merken van de overgang.”

PaSav-ICT is erkend lid van het Apple Consultancy Network en is hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van Apple hard- en software. Hierdoor kun je uitgaan van de beste kwaliteit.

 
Eerlijk advies
Samen met de opdrachtgever maakt PaSav-ICT een toekomstbestendig ICT-plan wat past bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Het bedrijf neemt dit als uitgangspositie, wat resulteert in een onafhankelijk advies. Wanneer de ICT op orde is, wordt de kans op uitval verkleind, waardoor de productiviteit verhoogd wordt. En meer productiviteit betekent in de regel meer omzet. Een telefoontje volstaat om de mogelijkheden te bespreken.