Maatwerk FileMaker Apps ontwikkelen

Uw bedrijfsinformatie inzichtelijk maken

Hoe verlopen de informatiestromen in uw organisatie? Wat gebeurt er met uw orders, offertes en urenregistraties? En met de adressen van uw relaties? Met een uitgekiende en op-maat-gemaakte database heeft u al uw kritieke bedrijfsgegevens tot uw beschikking.

PaSav-ICT zorgt ervoor dat uw bestaande databases weer helemaal up-to-date zijn. Waar nodig bouwen we een nieuwe database voor u: samen onderzoeken wij over welke informatie wilt beschikken, op welke wijze en op welk moment. Wij ontwikkelen onze databases met behulp van FileMaker Pro, de standaard op het gebied van gegevensbeheer in zakelijke Apple-omgevingen.

Nieuwe Filemaker App / maatwerk FileMaker App

Samen met u nemen wij de interne processen in uw organisatie door: hoe verlopen de informatiestromen in uw organisatie? Wat gebeurt er met uw orders, offertes en urenregistraties? En met de adressen van uw relaties? Op basis daarvan ontwikkelen wij een database waarmee u uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren, die werkt zoals jullie werken.

Denk aan systemen voor:
Contact Relations Management
Offerte- en orderbeheer
Facturatie
Voorraadbeheer
Productiebeheer
Rapportages

Met behulp van FileMaker ontwikkelen wij databases die niet alleen op uw Apple-systeem werken, maar ook op Windows, iOS en web. Veilig en efficiënt.

Bestaande FileMaker Apps

Ook als u al een database op basis van FileMaker Pro gebruikt, kunnen wij u uitstekend helpen. Wij onderhouden uw systeem, voegen nieuwe functies toe of ontwikkelen een verbeterde interface.

Wilt u meer weten, of heeft u belangstelling voor een demo bij u op kantoor? Neem dan contact met ons op.