Beheer en Support

Onderhoud macOS en iOS systemen

Om storingen te voorkomen is het noodzakelijk dat er periodiek onderhoud aan uw systemen wordt gepleegd. Wij stellen in gezamenlijk overleg een onderhoudsplan op en voeren dat nauwgezet uit. We bereiden installaties zorgvuldig voor, zodat we ze snel kunnen uitvoeren en u weer snel aan de slag kunt.

Wij evalueren uw onderhoudsplan regelmatig, zodat we eventuele knelpunten snel kunnen signaleren en de benodigde maatregelen kunnen nemen.
Installatie en onderhoud kunnen zowel binnen als buiten kantoortijden plaatsvinden.

Tijdens het onderhoud lopen wij uw systemen na en voeren we updates uit op zowel het besturingssysteem als de losse programma’s. We besteden extra aandacht aan gevoelige programmatuur zoals Adobe Flash. Ten slotte controleren wij de conditie van uw harde schijven. Uw systeem is weer piekfijn in orde en u kunt weer veilig en snel aan het werk.

Upgraden van macOS en iOS

U maakt al gebruik van een besturingssysteem van Apple, maar u wilt overstappen op de nieuwste versie. Dat is terecht, want nieuwe besturingssystemen zijn sneller, stabieler en veiliger. 

Wij voeren een macOS -scan uit en daarmee krijgt u inzicht in de vraag of het nieuwe systeem goed op uw bestaande apparatuur zal draaien. 

Op basis van de resultaten ontvangt u van ons een onafhankelijk advies over eventuele problemen en mogelijke oplossingen.

Om de comptabiliteit en veiligheid te waarborgen hanteert PaSav-ict het 
n-2 systeem. Dit hanteert Apple voor de security updates. Wat inhoud Apple ondersteund security updates en macOS updates voor het huidige systeem en de security updates twee voorgaande systemen.

Huidig macOS systeem is : macOS Monterey – 12.2

Security Updates worden uitgebracht voor : macOS Big Sure 11.6.3 en macOS Catalina 10.15.7

Bij Over deze mac onder het Appletje kan je zien wel macOS je draait. Als dit lager is dan macOS 10.15.7 neem dan eens contact op met ons om te kijken wat we kunnen betekenen om de systemen up to date te maken en te houden.