Advies, verkoop en installatie

Advies, verkoop

Wanneer uw ICT op orde is, vergroot u daarmee de productiviteit van uw onderneming aanzienlijk. Hoe kleiner de kans dat er systemen uitvallen, hoe efficiënter u en uw medewerkers kunnen doorwerken.

Maar welke ICT-middelen heeft u daarvoor nodig? Hoe worden deze middelen beheerd? En niet te vergeten: welk budget heeft u hiervoor beschikbaar? Met deze uitgangspunten als basis stellen in gezamenlijk overleg een onafhankelijk advies en een toekomstbestendig ICT-plan op.

We ondersteunen u vervolgens bij de aanschaf, installatie en beheer van uw ICT-omgeving.

Installatie

De benodigde hardware wordt vakkundig naar wens geïnstalleerd. Ook het opzetten van netwerken met de switches en routers behoort tot de mogelijkheid.

Overstappen op Apple macOS of iOS

PaSav-ICT verzorgt de overstap van uw huidige besturingssysteem naar Apple. Wij inventariseren de processen in uw organisatie en in gezamenlijk overleg adviseren wij u over uw nieuwe ICT-systeem. Welke hardware en welke software heeft u nodig om uw bedrijfsactiviteiten optimaal te kunnen uitvoeren? Wij ondersteunen u bij de aanschaf van de nieuwe apparatuur en we installeren de systemen zodat u snel aan de slag kunt. Indien u dat wenst stellen we bovendien een onderhoudsplan voor u op.